Weer aan het Werk - ook iets voor u?

Ook dit jaar zorgde de Open Monumentendag voor de fysieke aftrap van onze loge-werkzaamheden in het nieuwe werkjaar. In het logegebouw aan de Choorstraat in Delft ontvingen wij, samen met de andere daar werkende loges, heel wat in vrijmetselarij geïnteresseerden. Hebt u de rondleidingen gemist, en bent u toch geïnteresseerd? Neem contact op met de loge voor een vrijblijvend gesprek.

Het afgelopen half jaar hebben we gewoon door-gearbeid. "Gewoon" in COVID termen dan: bijna alle "bijeenkomsten" op onze agenda verliepen via zoom. Dat had het voordeel van niet hoeven reizen. Maar het gigantische nadeel van een aanzienlijk mindere beleving dan wanneer we in de werkplaats bij elkaar hadden kunnen komen. Dat ondanks de vele ook via zoom inhoudelijk zeer interessante bijdragen van leden en visiteurs, en de smaakvolle omlijsting daarvan met mooie muziek.

Maar binnenkort vervalt de 1,5 meter maatregel. Daarom kan ook onze Loge weer meer ontspannen fysiek aan de arbeid. Wij zien er naar uit. 

Benieuwd of Vrijmetselarij misschien ook iets voor u is? Bekijk onze website, neem vrijblijvend contact op en oordeel zelf.