Open Avond bij gemengde vrijmetselarij Delft

De informatieavond van woensdag 11 maart 2020 in het Logegebouw in Delft is doorgeschoven naar later dit jaar. Meld u nu aan bij de secretaris en ontvang te zijner tijd een uitnodiging.

Op woensdag 11 maart 2020 organiseert de gemengde vrijmetselaarsloge La Liberté Delft, samen met haar zusterloge Corona uit Den Haag, vanaf 20 uur een avond voor belangstellenden in het logegebouw aan de Choorstraat 16a, 2611 JG Delft.

Tijdens deze avond vertellen wij over de vrijmetselarij in het algemeen en de moderne, niet religieuze manier van onze arbeid in de loge. Daarbij werken vrouwen en mannen met verschillende achtergronden in volledige gelijkwaardigheid samen.

Vanwege het beperkt aantal plaatsen is aanmelden voor deze avond verplicht. Aanmelden kan uitsluitend met een e-mail naar de secretaris. Geef alstublieft uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer op, plus een korte uitleg waarom deze avond u interesseert èn wat u van de avond verwacht. Zo mogelijk houden we daarmee rekening in het programma.

Als uw deelname mogelijk is wordt dit door ons expliciet per mail bevestigd. In de bevestigingsmail, die tevens dient als toegangsbewijs, staat nog aanvullende informatie over de avond.