Open avond Gemengde Vrijmetselarij Haaglanden

Op woensdag 3 februari 2021 organiseren de gemengde vrijmetselaarsloges La Liberté Delft en Plato Den Haag vanaf 20 uur een Avond voor belangstellenden. Vanwege de COVID situatie zal deze avond per Zoom plaats vinden.

Tijdens deze avond vertellen wij over de vrijmetselarij in het algemeen en de moderne, niet religieuze manier van arbeiden in onze loges. Daarbij werken vrouwen en mannen met verschillende achtergronden in volledige gelijkwaardigheid samen.

Vanwege de beoogde sfeer is aanmelden voor deze avond verplicht. Aanmelden kan uitsluitend met een e-mail naar de secretaris. Geef alstublieft uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer op, plus een korte uitleg waarom deze avond u interesseert èn wat u van de avond verwacht. U kunt ook specifieke vragen stellen. Zo mogelijk houden we met een en ander rekening in het programma.

Als uw deelname mogelijk is wordt dit door ons expliciet per mail bevestigd. In de bevestigingsmail staat ook een instructie over Zoom en de spelregels van de avond.