Informatieve avond over moderne Vrijmetselarij Delft

Anno 2024 nemen de spanningen in de wereld toe, ver weg en dichtbij. Het is makkelijk om moedeloos te worden. Maar het is beter om samen met andere mensen van goede wil te kijken naar wat we aan onszelf en onze omgeving kunnen verbeteren om een mooiere wereld mogelijk te maken. 

Het gebeurt al ruim 300 jaar in de Vrijmetselarij: zonder aanzien des persoons en respectvol met elkaar werken aan verbetering. Via een oude, mystieke werkwijze die anno 2024 nog steeds actueel is.

Ben je geïnteresseerd in een moderne benadering van Vrijmetselarij, open voor alle mensen van goede wil, ongeacht hun geloof, achtergrond, maatschappelijke status, sekse of gender? Een plek waar met historische, modern ingevulde rituelen, licht en muziek een inspirerende en veilige omgeving wordt gecreëerd? Waar zelfreflectie en respectvolle uitwisseling van gedachten centraal staan, zonder religieuze dogma's maar met een humanistische inslag? Wil jij ook bijdragen aan een betere wereld, te beginnen bij jezelf?

Dit is jouw kans!
 
Woensdagavond 22 mei 2024 organiseren wij om 20 uur een informatieavond in het logegebouw aan de Choorstraat 16a, 2611 JG Delft. Kom langs, proef de sfeer, maak een stukje ritueel mee, luister naar persoonlijke verhalen van leden, en stel de vragen die je altijd al hebt willen stellen. 

Aanmelden doe je met een e-mail aan de secretaris. Geef alstublieft je naam en adres op plus wat je van de avond verwacht. We proberen hiermee rekening te houden in het programma. De bevestigingsmail is ook je toegangsbewijs.
 
Voel je je aangesproken? Meld je dan gelijk aan! Want vol is vol.